Sortides de trimestre

  • 19 d'abril de 2023

Els alumnes d’ESO van gaudir d’un dia diferent tot sortint de l’aula per ampliar els seus horitzons.

Sortida al Poble Espanyol de 1r ESO on van descobrir els oficis de vitrallers i terrissaires.

Sortida Barri Gòtic de Barcelona 2n d’ESO on han visitat els carrers i edificis més significatius del barri amb les explicacions de la nostra guia.

Escape Room Cultural a Barcelona 3r d’ESO han realitzat una matinal d’habilitats i cultura on el treball en equip és fonamental.

Visita a Les Grottes des Canalettes a Vilafranca de Conflent 4t d’ESO. Una sortida per estudiar in situ els paisatges càrstics.

Els alumnes de Cicles Formatius de Grau Mitjà han descobert com es realitzen el xips a la Sala Blanca de Micro i Nanofabricació Integrada (SBCNM). És una Infraestructura Científica i Tècnica Singular (ICTS) dedicada al desenvolupament i aplicació de tecnologies innovadores en el camp de la Microelectrònica juntament amb d’altres Micro i Nanotecnologies emergents.

Visita dels alumnes humanistes de 1r. i 2n. de batxillerat a l’Empúries romana.
Mentre resseguim les restes dels nostres avantpassats entenem la nostra cultura, la nostra llengua i la nostra societat.

Visita dels alumnes de 1r. de Batxillerat Científic i Tecnològic.

*Visita a la presa de Susqueda.
Hem pogut veure i entrar a les seves instal·lacions. Hem vist aplicats els coneixements de les centrals hidràuliques que hem estat estudiant: tipus de preses, de turbines i de vàlvules.

*Visita a Mas Bes.
Ens han explicat com s’automatitzen diferents processos agrícola-ramaders i com es fa la producció de biogàs.

Els alumnes de 1r. i 2n. de batxillerat humanístic han participat en la 1a. Gimcana literària organitzada per La Salle Girona a Calonge Poble de Llibres. Han pogut gaudir de la 1a. booktown catalana i de les seves llibreries. Han fet proves i han respost preguntes de literatura, la qual cosa ha estat una prèvia de la celebració de la festa de Sant Jordi. Els guanyadors han tingut un llibre dedicat especialment per Care Santos. Un dia fantàstic entre llibres!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website