Benvinguts a la web de
La Salle Girona

La Salle Girona és un centre concertat per la Generalitat de Catalunya en l’etapa d’ESO, i un centre privat de Batxillerat i Cicles Formatius. Amb el bagatge d’una experiència centenària, treballem per millorar la societat a partir d’un projecte educatiu basat en la promoció dels valors del nostre Caràcter Propi: responsabilitat, creativitat, justícia, convivència, interioritat i transcendència.

Estem compromesos amb la qualitat educativa i sense exclusions, la innovació pedagògica i la proximitat amb l’alumnat i el seu seguiment individualitzat. Som escola multilingüe i escola verda. Treballem l’aprenentatge de les llengües estrangeres i els intercanvis internacionals, la robòtica, la tecnologia i el treball cooperatiu.

Immersos en un model d’escola per a la vida, caminem vers un nou context d’aprenentatge competencial, transversal, instrumental, social i emocional; per tal que el nostre alumnat pugui aplicar habilitats, coneixements i estratègies per saber-se desenvolupar eficaçment en els diferents àmbits de la vida.
Sigueu benvingudes i benvinguts a La Salle Girona.

Josep Ma. Frigola Masferrer

Director de La Salle Girona

Qui som

La Salle Girona és un centre docent fundat l’any 1906 pels Germans de les Escoles Cristianes, situat al centre de la ciutat de Girona. Som una alternativa educativa atenta a les necessitats de les persones i respectuosa amb les conviccions personals; integrada a la ciutat i a Catalunya i que fonamenta la seva missió educativa en una formació acadèmica de qualitat i en la formació en valors.

Som una escola acollidora, integradora i oberta al futur, amb professionals qualificats i compromesos. Tenim com a objectiu satisfer les expectatives de les famílies i les necessitats educatives dels nostres alumnes, atenent la seva diversitat, amb un tracte de proximitat, oferint-los un servei i un ensenyament de qualitat en català i adaptat a la tecnologia del S. XXI.

La nostra història

[cool-timeline category="salle" layout="horizontal" designs="design-2" skin="default" show-posts="50" order="ASC" items="2" icons="YES" story-content="full" date-format="Y" autoplay="false" start-on="0"]

Comunitat educativa

Dins la nostra Comunitat Educativa compartim valors i vetllem per transmetre´ls als nostres alumnes. La comunitat educativa de La Salle Girona està formada per:

  • Alumnes
  • Professorat i educadors
  • Personal d’Adminstració i Serveis
  • Famílies – AMPA

Gestió de la Qualitat

La Qualitat és una manera de treballar que compartim totes les escoles La Salle i que ens porta a buscar la millora contínua dels nostres processos, del nostre dia a dia. Per aconseguir-ho, revisem i avaluem constantment la nostra tasca educativa amb l’objectiu d’oferir un servei de qualitat compromès amb la millora contínua, on el centre és l’alumnat.

Des del setembre de 2011, moment en el qual vam rebre el certificat en gestió de la qualitat ISO 9001, la nostra escola no ha deixat de treballar en clau de Qualitat. Actualment disposem del certificat UNE-EN ISO 9001:2015 gestionat amb l’equip d’auditors de l’organització auditora EDUQATIA, experts en gestió educativa.

Promovem una reflexió permanent sobre la nostra proposta educativa. Mitjançant aquesta avaluació, recollim la informació concreta sobre la dinàmica de l’escola, els processos desenvolupats, els resultats i altres aspectes educatius que són importants per dur a terme la nostra tasca.

La nostra Política de Qualitat estableix com a referents:

  • L’alumne/a, per a satisfer les seves necessitats formatives.
  • La família, per a mantenir la seva confiança i garantir-li la qualitat del servei educatiu que reben els seus fills.
  • El nostre personal, per a complir amb la seva satisfacció de la feina ben feta.
  • El nostre entorn, formant persones altament qualificades.
  • La societat, intentant millorar la qualitat humana de les persones per afavorir i millorar la convivència i el desenvolupament.
  • L’administració educativa, tant en l’acompliment de les normatives vigents com en l’aprofitament dels recursos.

La Salle a tot el món

L’ARLEP és l’associació que agrupa La Salle d’Andalusia, Bilbao, Catalunya, Madrid, València-Palma i Valladolid. En total, la xarxa està formada per més d’un centenar de centres d’Espanya i també de Portugal.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website