Preguntes freqüents

Si es vol inscriure un alumne/a per al curs següent, quin és el primer pas que s’ha de donar?

Passar per la secretaria del col·legi, o telefonar-hi, per manifestar aquest interès. Prendrem nota i us avisarem de cara a la jornada informativa i sessió de portes obertes que es realitzi abans d’iniciar el període de preinscripció. Generalment, el Departament d’Ensenyament fixa el calendari dins del primer trimestre de l’any. A partir d’aquí, primer es gestiona la preinscripció per a Educació Infantil de 2n cicle, Primària i Secundària Obligatòria. 

Si un alumne/a vol sol·licitar beca per al curs següent com ho ha de fer? De quins tipus de beca pot gaudir?

Coincidint amb les acaballes del curs, i a vegades fins i tot durant el període de vacances d’estiu, apareixen al BOE (Boletín Oficial del Estado) les convocatòries de beques per sol·licitar un ajut per al curs següent.

Tipus de beques:

 • Beca d'ajut per a l’alumnat amb necessitat específica de suport educatiu - Poden demanar aquests ajuts les famílies amb alumnes que presenten necessitat específica de suport educatiu derivades de discapacitat o trastorn greu de conducta. A part d'aquest requisit general, hi influeix també la situació social i econòmica familiar.

  El propi interessat és qui ha d’omplir la sol·licitud directament des d’internet, al formulari creat al web del Ministerio de Educación Cultura y Deporte (www.mecd.gob.es).

  Generalment, a finals de setembre acaba el termini de presentació.

 • Atenció educativa domiciliària per malaltia prolongada - Els alumnes que cursen ensenyaments obligatoris i pateixen una malaltia prolongada, superior a 30 dies, que els impedeix d’assistir a les classes, poden rebre atenció educativa al domicili familiar o al centre hospitalari.

  Aquest servei es pot demanar en qualsevol moment del curs escolar. Podeu trobar més informació al web de la Generalitat de Catalunya http://familiaiescola.gencat.cat

Quin és l'horari de secretaria-administració per aquest curs?

Durant tot el curs escolar, la secretaria romandrà oberta en horari d'atenció al públic, de dilluns a dijous de 9:00 a 13:00 i de 14:30 a 17:45 i els divendres de 8:00 a 15:00.

Si un alumne es fa mal dins el col·legi i precisa atenció mèdica...

Tot aquell alumnat que precisi atenció professional del centre mèdic ha de passar prèviament per la secretaria-administració per sol·licitar el comunicat d'accident necessari. En cas contrari, és a dir, si l'alumne/a assisteix pel seu compte al centre mèdic sense haver demanat el comunicat d'accident, el col·legi es pot no fer responsable del cost de l'atenció mèdica.

Els pares o les persones que aquests designin, seran els responsables de dur el seu fill/a al centre mèdic, a excepció d’una urgència clara, en què s’actuarà sempre d’acord amb les indicacions dels pares.

D'altra banda, els alumnes lesionats han de comunicar a secretaria-administració que s'han fet mal, per molt lleu que en un primer moment els sembli la lesió i encara que en aquest instant no precisi atenció del centre mèdic.

Justificar una absència 

Per justificar una absència o retard una vegada s’ha rebut la notificació:

 • Si voleu fer la justificació pel mòbil només haureu de descarregar-vos l’app de Sallenet i seguir els passos simples i intuïtius.
 • Si voleu justificar-ho per la web us adjuntem el següent tutorial

Per comunicar una absència o retard amb antelació:

 • Si preferiu comunicar una absència hores abans o fins i tot el dia anterior, ho haureu de fer pel correu electrònic [email protected] indicant: Nom, Cognoms, Curs i Classe del vostre fill/a.
 • En últim terme, també podreu continuar utilitzant la trucada telefònica.
 • Seguint el procediment establert, quan un alumne/a no assisteix al centre (sigui absència justificada o no) s’informa de l’absència a la família via Sallenet. El centre registra l’absència i el sistema informàtic envia automàticament un correu a la família.

Per sol•licitar qualsevol suport tècnic: contrasenyes sallenet, consultes de butlletins de notes, dubtes de l’aplicació… caldrà enviar un correu a [email protected]

Visualització dels butlletins de notes on-line

Per consultar els butlletins de notes dels vostres fills heu d’anar a la part superior dreta a la pagina web i  trobareu la icona següent:


Cliqueu aquesta icona i us apareixerà la finestra d’entrada a SALLENET a on haureu d’introduir el vostre usuari i la vostra contrasenya.

Un cop a dins, a la part central hauríeu de veure la icona següent:


Cliqueu aquesta icona i:

 1. En el cas que tingueu un fill a l’escola: Veureu que hi ha un apartat anomenat “Butlletins” on trobareu el butlletí en pdf per descarregar.
 2. En el cas que tingueu més d’un fill a l’escola: a la part superior dreta veureu un desplegable on podreu seleccionar el fill, Un cop escollit això, ja podeu clicar l’apartat anomenat “Butlletins” on trobareu el butlletí en pdf per descarregar.

IMPORTANT. Heu de veure el butlletí des de l’usuari de la mare, del pare o del tutor legal, ja que d’aquesta manera el tutor rep l’avís conforme heu vist el butlletí. Si ho feu des de l’usuari del vostre fill, el tutor no rep res.

En el cas que no tingueu usuari i contrasenya per accedir a SALLENET envieu un correu a [email protected] i  us el farem arribar tan aviat com sigui possible.

Adreces electròniques de l'escola
CreaEscola Quality Certificate for Education Website