Sortida del 2n trimestre d’ESO

  • 10 de març de 2022

Per tal de celebrar el Dijous Gras, els alumnes d’ESO van gaudir d’un dia diferent tot sortint de l’aula per ampliar els seus horitzons.

  • 1r. d’ESO han fet Biologia, Física i Geologia al Cosmocaixa. Tallers, Planetari, Bosc inundat, Exposicions guiades…no hem parat de descobrir i experimentar treballant en equips.
  • 2n d’ESO han treballat el Gòtic in situ i en equip amb la visita guiada al barri Gòtic de Barcelona i a la Catedral del Mar. Sortida cultural del 2n trimestre dels alumnes de 2n d’ESO que els apropa els continguts de Geografia i Història i Art al nostre entorn més proper.
  • 3r d’ESO han participat en diferents Escape Room Culturals a Barcelona.
  • 4t d’ESO han fet el dia de al ciència: Xerrada sobre què és un ictus i com prevenir-lo amb una vida saludable. Taller d’ecografies Eco-Doppler i com fer cateterismes a càrrec dels neuròlegs (Dr. Mikel Terceño i Dr. Joaquín Serena) i les infermeres (Laura i Montse) de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona Dr.Trueta, pioner en aquest camp.Taller de Química amb “Reacciona i Explota” a càrrec de l’Aythami Soto de la UdG.

La sortida cultural del 2n. trimestre ha estat genial! Així com els diversos tallers realitzat.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website