La Salle amb la Marató

Un any més La Salle Girona col·laborarà amb la Marató TV3. Alumnes, professors i exalumnes estan preparant un concert per gaudir i ajudar a fer gran la Marató.

Tindrem la participació d’en Gaspar (exalumne de l’escola). Els seus senzills han sonat en ràdios especialitzades de l’estranger i tots els seus videoclips han passat per la pantalla de MTV Spain. A Alemanya van dir d’ell que és l’esperança perquè per fi s’estableixi el millor soul a Espanya (Sonic Soul Magazine) i a Taiwan van comparar la seva veu amb la del millor Rashaan Patterson (Urban Union). Influït de petit per clàssics com Stevie Wonder i Prince, la proposta musical de Gaspar passa pel Neo Soul d’Erykah Badu i D’Angelo i per l’Urban Soul contemporani d’Anderson.Paak i Ty Dolla $ign i en directe, mescla l’energia i l’elegància del soul clàssic amb la descaradura i frescor del hip-hop.

El concert tindrà lloc el proper dimecres dia 11 de desembre a les 19 h (aportació mínima solidària: 2 €)

Aquest any la Marató TV3 va destinada a les malalties minoritàries.

QUÈ SÓN LES MALALTIES MINORITÀRIES?

Són malalties molt poc freqüents que afecten un màxim de 5 persones per cada 10.000 habitants. Inclouen un conjunt de malalties molt diferents entre si, però tenen en comú que acostumen a ser greus, cròniques, progressives i discapacitants.

QUANTES PERSONES HI HA AFECTADES?

Que afectin cadascuna molt poca gent no vol dir que no estiguin molt esteses. Els experts calculen que el conjunt de malalties minoritàries poden afectar fins al 7% de la població general. Per tant, s’estima que actualment hi ha a l’entorn de 400.000 persones que tenen alguna d’aquestes patologies a Catalunya, 3 milions a Espanya i més de 30 milions a tot Europa.

Per saber més …

Us esperem a tots !!!