Club de lectura

  • 9 de novembre de 2021

El curs 18-19 vam encetar un club de lectura per adults adreçat a pares, professors i personal no docent. Vam arrencar amb una trobada-sopar i de mica en mica un grup de gent interessada en la lectura s’hi va anar afegint. Amb la pandèmia les trobades van passar a ser telemàtiques, però aquest any hem reprès les trobades presencials.

El mes d’octubre ens vam trobar per comentar les lectures que havíem escollit per l’estiu (Planimetria d’una família feliç i Connectar); i el proper dia 20 de desembre farem la segona trobada d’enguany per parlar del darrer llibre de Sally Rooney, On ets, món bonic.

Volem aprofitar per tornar a convidar a tots aquells que estigueu interessats en compartir estones de lectura. Volem que les trobades serveixin per parlar de les passions o inquietuds que ens suggereixen els llibres. En la mesura que puguem, a cada trobada tindrem algú expert en el tema o en el llibre que ens podrà aportar alguna reflexió més. Aquest espai de trobada de professors, pares i personal no docent, és molt enriquidor i també ens serveix per a fer comunitat educativa. En cas que us interessi escriviu un correu a [email protected] o bé a [email protected].

Una altra de les iniciatives que encetem aquest any des del club és la cartellera de les recomanacions mensuals. A l’entrada de l’escola hem destinat un espai on cada mes pengem una recomanació relacionada amb un eix i separades per cicles.

Aquest mes, aprofitant la celebració de la setmana de la Ciència que enguany se centra en el tema de la sostenibilitat, hem fet tres recomanacions de lectura diferents.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website