Butlletí informatiu – Juliol

ACTUALITAT

 

Celebració del dia del Finalista Virtual

Les circumstàncies excepcionals d’aquest curs han marcat les nostres vides; i sabem que la realitat de la societat i de les nostres relacions interpersonals seran diferents de com vàrem deixar-les abans del confinament. És en aquest sentit que aquest curs hem IMAGINAT un finalista en format virtual, però no per això ha deixat de ser emotiu i especial com sempre (podeu llegir més…)

Podeu veure de nou l’streaming de l’acte de celebració del finalista de 4t. d’ESO i del Finalista de batxillerat i Cicles Formatius al canal You Tube de La Salle Girona

Acte de reconeixement a l’alumnat amb la millor nota

Acte de reconeixement a l’alumnat amb la millor nota de 4t d’ESO i de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà dels centres educatius de Girona, curs 2019-20. La Salle Girona hi ha estat representat per: Carla Garralaga Ais (ESO), Sergi Taberner Rodríguez (CFGM) i Carlos Barata Benítez (BAT).

4a edició d’Eduemprèn

 Enguany amb la situació excepcional de la COVID-19 ha realitzat de manera virtual del 15 al 18 de juny. La Salle Girona ha presentat els seus projectes d’equips del FAIG de 3r d’ESO. En la 4a edició d’Eduemprèn diferents grups dels nostres alumnes de 3r. d’ESO han obtingut premi: 1r. Premi a Millor Vídeo de Projecte per “Eduka”; 2n. Premi a Millor Presentació de Projecte per “Fast Fashion” i 3r. Premi a Millor PROJECTE per “Psycoloteens”.
Moltes felicitats a tots els participants, als guanyadors i als tutors de tots els projectes!!

Comiat del nostre auxiliar de conversa de xinès, en Zhinan