Exposició de projectes

Uneix-te a nosaltres per a una exposició dels jocs i projectes interactius creats pels alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior de La Salle Girona

Curs 2022 - 2023

Dins l'assignatura de projecte del Grau Superior de Videojocs i Oci Digital està basat en la creació i la prova real d'un videojoc tot això creat des de zero.

Bury the Fast Food

 • Autor: Martí Coromina
 • Motor de desenvolupament: Unity
 • Resum: La idea principal es crear un  joc de plataformes amb una estètica futurista amb una paleta de colors Cyberpunk o vaporwave, ja que aquests dos estils de colors són els meus preferits.  On el personatge va saltant per plataformes mentre mata monstre de l'infern. La diferència del joc que s'ha plantejat és l'estètica d'aquest, ja que estic desenvolupant un joc on el protagonista és un militar que va contra cíborgs

MAVAK

 • Autor*: Marc Estañol, Jordi Moreno, Guillem Rexach, Marti Ribalta, Josep Ruiz
 • Motor de desenvolupament: Unreal Engine 5
 • Resum: El joc consisteix en un joc 3D, en el que el protagonista és un robot, aquest robot és el que combatrà contra tots els enemics, aquests enemics son virus, ja que el nostre joc està dins d'un ordinador infectat de virus, per diferents parts dins de l'ordinador que són els components, com la CPU, RAM, GPU, HDD, etc. El robot haurà de trobar el camí per diferents components i netejar els virus mata'n els enemics que i aixin en la sala. El gènere del nostre joc és d'acció, ja que combatràs amb enemics, també és d'aventura, perquè una part del joc és explorar detalls dels nivells/mapes, i també és INDIE, perquè som un grup petit de 5 persones en el que no tenim recursos per realitzar un joc gran. Tindrà diferents mecàniques, el moviment bàsic del personatge, que és bàsicament moure's per l'esquerra, dreta, endarrere i endavant, seguidament tenim l'Slide, aquest és una mecànica que rellisca pel terra d'uns 4-5 blocs, seguidament tenim el factor stamina, per exemple l'Slide, no podràs fer-los il·limitats, l'Slide gastarà stamina, fent així més valuós aquesta mecànica, seguidament tindrà l'atac i defensa, aquest el realitzarà actualment amb una espasa, i per últim i no més important, la vida i quan et facin mal els enemics, et traurà part de la vida. Finalment, el jugador en el joc, obtindrà la victòria, completant el seu propòsit que és alliberar tots els components infectats de virus.
* Autors per ordre alfabètic

TO WHERE THE WIND LED THEM

 • Autor: Bernat Farré 
 • Motor de desenvolupament: RPG Maker
 • Resum: To Where The Wind Led Them és un joc en 2D que consisteix en una història, escrita en castellà i en anglès, narrada mitjançant interaccions i cinemàtiques. El gènere serà majoritàriament exploració / aventura / rol, amb un toc de misteri i fantasia. El joc tractaria d’una noia (Rose) que va ser abandonada pels seus pares i posada a càrrec d’un conegut del poble (Airen). Al seu vintè aniversari, els secrets sobre els seus pares i les raons per les que va ser abandonada comencen a sortir a la llum. La protagonista prendrà la decisió d’emprendre una aventura i sortir del poble que la fa sentir empresonada en un cicle de dies repetitius. D’allà el nom del joc, que fa referència al viatge per trobar els seus pares i la seva ubicació.

Johnson’s Mansion

 • Autor*: Roger Guixeras, Joan Hidalgo, Miquel Jimenez, Lluís Roura
 • Motor de desenvolupament:Unreal Engine 5
 • Resum: Johnson's Mansion és un joc de supervivència d'horror multijugador en línia en el qual els jugadors han de fer tot el possible per escapar d'una mansió. Per complir l'objectiu d'escapar, els jugadors hauran de controlar un dels quatre personatges, cadascun amb les seves habilitats úniques. Els jugadors hauran de recol·lectar totes les peces necessàries que estaran per la mansió per tal de muntar el cotxe que els permeti escapar. Per complicar-ho encara més, John Johnson estarà patrullant per tota la mansió en cerca dels supervivents, fent tot el possible per impedir que els jugadors aconsegueixin escapar.
* Autors per ordre alfabètic

Magical remedies

 • Autor: Meritxell Mosquera 
 • Motor de desenvolupament: Unity
 • Resum: El joc tracta d’un alquimista que fa pocions, que viu a les afores d’un poble, on rep visites dels habitants del poble per demanar ajuda en forma de pocions. El jugador haurà de recollir els ingredients necessaris per la poció que podrà trobar dins el seu hivernacle, i després haurà de jugar a un minijocs per fer la poció. Un cop el client tingui la poció, aquest marxarà i el següent client arribarà.
 

SLIME ADVENTURES

 • Autor*: Pau Ruiz, Eloi Treceño, Marc Zarzoso
 • Motor de desenvolupament: Unity
 • Resum: Slime Adventures és un joc de plataformes en 2 dimensions, en el qual el objectiu principal del jugador es poder superar amb èxit cadascun dels nivells i mons que hi ha dintre del videojoc. S'han desenvolupat diverses mecàniques de moviment perquè el jugador avanci de plataforma en plataforma, esquivant trampes, obstacles i enemics.

* Autors per ordre alfabètic

CreaEscola Quality Certificate for Education Website