Entregat les distincions PAU

Els tres guardonats, junt amb les seves famílies i la direcció del centre, van assistir a l’acte de lliurament de les Distincions PAU 2019, que va tenir llocel divendres 19 de juliol, a l’Auditori de Barcelona.

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat de la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, va entregar les distincions PAU als 698 estudiants que han obtingut una qualificació d’Excel·lent en les proves d’accés a la universitat del mes de juny passat. Durant l’acte, el president de la Generalitat ha parafrasejat Mercè Rodoreda afirmant: “esforceu-vos per fer el millor possible allò que sabeu fer, així servireu el vostre país”. “No permeteu que ningú us barri el pas, salteu totes les barreres”, ha afegit el cap de l’Executiu, que ha agraït l’esforç dels estudiants guardonats aquest any.

Els dies 12, 13 i 14 de juny un total de 33.944 estudiants es van presentar a les proves d’accés a la universitat (PAU). D’aquests, 29.243 es van examinar de la fase general i 4.701 només de la fase específica. La nota mitjana global de les PAU (fase general) ha estat de 6,617 en l’àmbit de Catalunya (font: nota de premsa).

Des de l’escola felicitem a tots tres estudiants i a les seves famílies, a la resta d’alumnat que ha aprovat les proves d’accés a la Universitat, així com a tot l’equip docent, que amb la seva tasca diària ha ajudat a fer-ho possible.

Entrega menció PAU 2019 #SomLaSalle
Entrega menció PAU 2019 #SomLaSalle
Entrega menció PAU 2019 #SomLaSalle
Entrega menció PAU 2019 #SomLaSalle