2n premi Olimpíada de Filosofia

  • 9 de març de 2020

La Salle Girona ha participat en la VII Olimpíada de Filosofia, una proposta per a alumnes de secundària dels centres educatius de Catalunya promoguda per la Societat Catalana de Filosofia, amb el suport de la Facultat de Filosofia de la UB i del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, i organitzada per professorat de filosofia de secundària. En concret dos alumnes de segon de batxillerat: Carlos Barata i Nacho Reina.

La primera fase de l’olimpíada va ser el dijous 13 de febrer. En aquesta primera fase: Als alumnes se’ls presenta una qüestió al voltant del tema i han d’escriure una dissertació. La qüestió va ser: Té sentit la vida individual i social sense recórrer al mite? Va tenir lloc a la Facultat de filosofia de la UB i la durada de la prova va ser d’una hora i 30 minuts.

Enguany, en Carlos Barata de la Salle Girona va ser seleccionat com a finalista, per tant, va passar a la segona fase. La Segona fase va tenir lloc el dissabte 7 de març al CCCB. En Carlos va haver de defensar oralment la seva tesi i, després, respondre a les preguntes del jurat.

En Carlos Barata obtenint el 2n premi en l’Olimpíada de Filosofia de Catalunya en la seva categoria.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website